Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

Jontefonden i mitt hjärta

Detta är ju som ni vet en välgörenhetsorganisation som betyder väldigt mycket för mig. År 2018 kom jag i kontakt med Jontefonden för första gången och mitt hjärta smälte – här ville jag verkligen vara med och bidra till barnen som väntar på nya organ. Så en av mina pingvinmålningar samt en pingvinskulptur auktionerades ut på Jontefondsgalan hösten samma år. Därefter gästade Tommy Ivarsson mig i ateljén, vi målade tillsammans och pratade om livets skörhet, sorgen och glädjen i ”Måndagar med Karolina”, syftet var att konstverket vi skapade skulle auktioneras ut på Jontefondsgalan 2019, klicka här för att se livesändningen! 

Här finns även målningen samt texten till att se, klicka här!

Samma år skänkte jag “Greenish love” till Jontefonden som auktionerades ut i samband med GKSS Match Cup Marstrand, klicka här för att se målningen och läsa mer!

Galapingvinerna Gordon & Gusten med guldslips och guldfluga skapade jag en egen auktion till förmån för Jontefonden i december 2020.

Januari 2023 auktionerades Upendi ut på Jontefondens välgörenhetsmiddag “En middag för livet”. Klicka här för att se målningen!

Och nu i November kommer ”När själen dansar” auktioneras ut på Jonefondens välgörenhetsmiddag och det är jag innerligt tacksam för, det känns helt fantastiskt. Dessutom har Valter (min brorson) & jag skapat en målarkurs till barn för att bidra till både kreativitet och Jontefonden, här kan du läsa mer om det.

För en livsviktig sak är det väldigt fint att få kunna vara med och bidra på mitt sätt genom konsten.

Solsken
Karolina

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?