Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

Valter & jag – en förverkligad önskan!

Nu ska vi berätta något alldeles fantastiskt. I april träffades Valter & jag i ateljén för att förverkliga en gemensam önskan och nu ett halvår senare är den verklighet.

Vi kände båda två att vi ville göra skillnad för barnen i dubbel bemärkelse. Både genom att inspirera och uppmuntra till mer kreativitet i vardagen, samtidigt som vi ville bidra på vårt sätt till barn som har det tufft i livet genom välgörenhet. Under intensiva dagar målade vi och skapade nio fantastiska avsnitt till en kursserie som heter ”Målarglädje för barn”.

Och nu kan vi till vår stora glädje äntligen berätta att kursen är släppt och finns ute på kursplattformen. Den passar barn i åldrarna 5 år och uppåt, där varje avsnitt är ca 5-15 min. Ni kan titta om och om igen helt utan tidsgräns.

Så genom att ge kursen till dina barn eller barnbarn sprids mängder med skaparglädje och dessutom är ni med och gör skillnad för barn som väntar på nya organ. Det tycker vi är superduperhärligt och viktigt. 

En finfin present att överraska med till födelsedagar eller när som helst, snart är det höstlov och därefter jul. Mängder med tid för skapande och att vara kreativa tillsammans.

Så innerligt tack för att du är med och gör skillnad, klicka här för att komma till kursen!

Solsken
Valter & Karolina

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?