Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

Emma & Josefin = sant

Nu ska jag berätta något fint. I maj hörde en kvinna av sig till mig och berättade att hennes syster Emma (som jag känner) fyller 50 år i september och det enda hon önskar sig är en målning från mig. Bara det är ju helt fantastiskt! Jag sa att vi har god tid på oss att hitta något passande konstverk och att vi skulle höras vidare. 

Någon vecka senare sprang jag på Emmas man Stefan på stan och även han berättade om hennes önskan. Jag sa att det enklaste är att de kom förbi på trädgårdsvernissagen så att vi skulle kunna luska ut vilken målning hon bäst gillade. Sagt och gjort, direkt när de anlände såg Emma målningen som hängde på ateljéfasaden och sa – där är den! Klart och tydligt och det gick inte att feltolka. 

”Josefin” som målningen heter har jag haft hos mig sedan 2022 då jag inte kunnat släppa den. Starka sammanflätade band och känslor finns mellan oss som byggdes upp under processen på vår roadtrip genom Europa. Den resan går att följa i tre delar på youtube samt att läsa om i ”Livets färgpalett”. När Emma föll för den kändes det helt självklart att ”Josefin” var redo för flytt och skulle få bo där. Att hon och Emma hörde samman. Och det bästa av allt, är att det bara är några kvarter längre bort. 

I tisdags fyllde hon år och för att överraska hängde vi upp ”Josefin” på sin plats innan Emma kom hem från jobbet. Det blev sååå fint på den ljusgröna väggen och den passade perfekt. Superkul med överraskningar, älskar det! 

Fantastiskt att familj och vänner gick samman och gav henne födelsedagspresenten hon verkligen önskade sig. Visst är det underbart?

Solsken
Karolina

Klicka här för att se resan genom Europa och hur målningen blev till!

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?