Visste du att du kan ringa eller maila in din order?
033-12 00 25 eller info@annakarolina.se

Skattjakt – Steg för steg, del 2

500.00 kr

En minikurs som tar dig vidare, för dig som kört fast. Inte vet nästa steg eller vet hur du ska göra. Är målningen kanske klar? Frustrationen som uppstår när vi inte ser fortsättningen. Ju mer vi vill desto mer låser vi oss. Känner du igen dig? I kursen frigör vi miljoner möjligheter och vägar in i nästa steg. Öppnar upp för fantasin och det figurativa som bara väntar på att bli upptäckt. Har du mängder med bakgrunder som bara står? Då är denna kurs som gjord för dig för vi går på skattjakt. Jag fortsätter på bakgrunderna från kursen ”Magiska bakgrunder” som är första delen i serien ”Steg för steg”.

Kursen sänds live vid ett tillfälle i en sluten Facebookgrupp. Kan du inte vara med live finns klippet sparat så att du kan se när det passar dig. Detta är del 2 i serien ”Steg för steg”.

Vi ses live:
Måndag 30 september kl 18 – 19.30 eller längre.

Sista anmälningsdag 26 september.

 

 

I lager

Beskrivning

Hela kursen hålls i en sluten Facebookgrupp och det är i den du går in i när du ska titta. Allt sparas och går att se i efterhand om och om igen utan tidsgräns. 

När du bokat din plats skickas ett mail med all info och med vad du kan tänkas behöva samt länk till kursen. Ibland hamnar dessa mail i skräpkorgen så kolla där om du inte sett något från mig inom tre dagar!

 

Relaterade produkter

Are you shopping from Sweden, Finland, Norway or Denmark?